Targul de Craciun de la Sibiu

 

Cea de-a 10-a ediție a Targului de Craciun din Sibiu a fost inaugurata in 18 noiembrie, cu un concert de nai, la fel ca in 2007.

Aceasta editie a reunit peste 80 de expozanti din tara si strainatate, cel mai mare numar de pana acum, dar si atractii numeroase pentru copii. De asemenea, conceptul de iluminat este unul deosebit anul acesta – o proiectie grandioasa pe toate cladirile din Piata Mare va face ca centrul Sibiului sa fie probabil cel mai luminos din tara.

Inca de la primele editii, evenimentul si-a făcut un renume bun si a devenit singurul targ de Craciun din Romania cunoscut in străinatate si care atrage un numar tot mai mare de turisti in fiecare an.

Fiecare editie a adus noutati, cum ar fi Atelierul lui Mos Craciun, vizitat, in fiecare an, de peste 3.000 copii; Parcul lui Mos Craciun; proiectul de city-break pentru evenimente, prin care hoteluri si pensiuni din zona ofera un pachet atractiv cu prilejul targului.

Programul este urmatorul: 18.11.2016 – 03.01.2017 zilnic, între orele 10:00-22:00.

Va invitam sa vizitati targul de Craciun de la Sibiu, speram sa va facem curiosi cu cateva fotografii de la fata locului.

Targ Sibiu

Targ sibiu

Targ Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *