Idei pentru luna de miere in Europa

O lună de miere in Europa te duce cu gandul imediat la imaginea a doi indragostiti, sarutandu-se langa Turnul Eiffel sau o plimbare romantica cu gondola pe canalele Venetiei.

Dar cum Parisul si Veneţia sunt mereu frecventate, este important sa priveşti mai departe si sa te uiti mai bine la alte destinatii europene, ideale pentru o luna de miere mai intensa.

Aceasta perioada poate deveni o sursa de amintiri pretioase pentru o pereche de indragostiti. Zile petrecute intr-o locatie de vis alaturi de persoana iubita – darul perfect pentru un cuplu.

Sicilia

Atmosfera calmasse transforma intr-o petrecere continua in locuri precum Mondello Lido și zona pietei din Palermo. Aceasta este Sicilia – un refugiu de vara, dominat de cultura italiana, usor de remarcat în deliciile culinare si aprecierea placerilor simple ale vietii.

Barcelona, Spania

Alege Barcelona pentru nebuniile culinare intalnite numai aici si multitudinile de activitati de care te poti bucura… de la vizitat obiective turistice, pana la facut de cumparaturi si croaziere. Daca vrei si tu sa te relaxezi la soare pe un vas cu piscina proprie.

Praga, Cehia

Praga este numai buna pentru cuplurile ce iubesc cultura, vizitarea castelelor si misterele. Nu trebuie sa ratezi Old Town, unul dintre renumitele cartiere din Praga. Mergeti pe strada tinandu-va de mâna si simti-va bine.

Lasa atmosfera romantica a Pragai sa te cuprinda, apoi consuma berea lor excelenta (pivo), amestecă-te printre localnici. Momentul ideal sa vizitezi Praga este intre lunile mai si septembrie.

Toscana

Multi indragostiti aleg zona de nord a Italiei pentru a-si petrece luna de miere. Melanjul de plantatii viticole si castele, dealuri aurii si livezi de maslini este pur și simplu divin. Timpul pare sa se opreasca in acest loc idilic. Si ce mod mai bun de a te relaxa poti gasi decat sa savurezi un pahar de vin aburit de razele soarelui toscan?

Dubrovnik, Croatia

Batranul oras Dubrovnik este mic din punct de vedere al marimii, dar impactul sau asupra celor care il viziteaza este urias. Unii turisti il aleg pentru a face o plimbare de dupa-amiaza, dar daca vii pentru o saptamana ai sansa sa explorezi atractiile sale turistice, stradutele ascunse si sa urci fiecare grup de scari care iti iese in cale pentru a-i descoperi minunile. Poti relua traseele de zi pe timpul noptii, pentru a vedea cat de diferit este orasul iluminat artificial de cel din timpul zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *